2014-03-23 09:48:31• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Végre látja már a jót is

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre felhagy a morgolódó magatartással, és végre derűsebb szemmel vizsgálja a környezetét. Így, hogy a lelkét kissé megnyugodni érzi, már nem aggasztják az utóbbi idők változásai. Végre látja már a jót is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma fontos, hogy tartsa magát a megbeszélt időkhöz, és lehetőleg mindig inkább egy kicsit korábban induljon el, semmint, hogy elkéssen. Ez még akkor is így van, ha csak egy baráti találkozóról van szó. Ha szerelemről, akkor pláne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne a szokásos gondolatain rágódjon folyton! Ezzel szinte bezárja magát egy önkéntes kalodába. Szakadjon ki a megszokott környezetéből, sétáljon, keresse a természetet, nyissa ki a szívét! Inkább arra hallgasson, mint az eszére!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene otthon is úgy viselkednie, mintha egy őrmester lenne! Ha folyton parancsokat osztogat, és megsértődik, ha a családtagjai nem az elvárásainak megfelelően viselkednek, akkor maga veti el a viszály csíráját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Furcsa viselkedésével gyanút kelt a párja szívében. Pedig lehet, hogy éppen az ő számára készít elő valamilyen kellemes meglepetést. Ám, ha nem akarja, hogy nyomozzon ön után, inkább, legalább részben fedje fel előtte a titkait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a békebíró szerepét játszhatja, és ez még jól is eshet a lelkének. Módjában áll, hogy ellenségeket kibékítsen, hogy fájó lelkeket begyógyítson. De csak addig szóljon bele mások életébe, amíg erre kifejezetten kérik önt

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tele van életkedvvel, tetterővel és segítőkészséggel. Sajnos azonban ma erre senki nem tart igényt. Ha nem akarja, hogy az a sok energia, önt szinte szétfeszítse, foglalja el magát valamilyen fizikai tevékenységgel! Kerti munka, sport…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A reggel ugyan még döcögősen indul, talán még jól fel is bosszantja magát valamin. Ám hamarosan jobbra fordul a sorsa, és a délután már virágos jókedvében találja. Csak felejtsen el mindent gyorsan, ami bántó! Ne cipelje magával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerelmi életében ma alapvető változás állhat be, ha ön is kész rá. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy csak frusztrációként éli meg az egészet. A szerelemről azonban nem beszélni kell, hanem átélni. Nyissa ki a szívét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eddig azt hitte, hogy ön végtelen kitartással és türelemmel rendelkezik. Ma rá kell ébrednie, hogy sajnos ez nincs így: még önt is ki lehet hozni a sodrából. Nem is baj. Csak aztán a végén nevetni tudjon. Azzal minden feszültséget feloldhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Flörtre vágyott, de ma már úgy érzi, hogy ez komolyabb kapcsolat, mint aminek indult. A kérdés csak az: vajon ez a szerelmi lángolás átalakítható-e tartós kapcsolattá? Van olyan tűz, ami csak szabadon ég, a falak közt elhamvad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A kisebb családi viták még nem jelentik azt, hogy alapjaiban baj van az otthonával. Ám, ha soká nem „kezeli” a konfliktusokat, az bizony elmérgesedhet. Méghozzá az ön kárára. Ne legyen rest megvédeni magát és az érdekeit!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: